Hårtap og tynnere hår? ja, vi kan hjelpe!

NISIM shampoo alene er svært effektiv mot hårtap og hodebunnsproblemer. Man kan kanskje bli litt skeptisk når man leser noe sånt, men i motsetning til andre produkter der ute med forskjellig grad av produkt påstander, så selges NISIM av frisører, i apotek og sykehus apotek. Dette er distribusjons kanaler som krever god dokumentasjon på at produkt påstandene er korrekte. Produktet er utviklet i Canada og har vært på det norske markedet i over 10 år. 

Merk at det er forskjell mellom å stoppe hårtap og få håret tilbake i forhold til NISIM produktene. NISIM shampoo alene stopper og forebygger hårtap. For gjenvekst av hår må NISIM Extract brukes sammen med NISIM Shampoo. De aller fleste ser at hårtapet stopper innen en til to ukers bruk. For gjenvekst av hår ser vi best resultater på områder hvor det har vært lite eller ingen hår 3-5 år tilbake i tid. 

Raskere hårvekst
For å få raskere hårvekst bruker du FAST Shampoo og Conditioner.  Kliniske studier viser at man kan få inntil dobbelt så rask hårvekst med FAST! 

Forskjellen på NISIM og FAST
FAST gjør at eksisterende hårsekker (de som er i vekstfasen) blir mer produktive slik at håret vokser raskere, mens NISIM virker mot hårtap/hodebunnsproblemer og for gjenvekst av hår.  Begge seriene er utviklet av Nisim International Inc. i Canada.

Hårets aldring
De rundt 100 000 hårfolliklene vi har på hodet produserer ca. 30 meter hår (hvis de fortsatt er i god form). Hvis håret er ca. 10 cm langt mister du totalt ca.10 meter hår per dag. Med alderen, og for menn spesielt, blir tilveksten mindre enn hårtapet. Håret blir tynnere, du får progressivt høyere panne, viker og større måne på toppen av hodet. Kvinner opplever ofte mer diffust hårtap hvor håret blir generellt tynnere over hele hodet. Felles for begge kjønn er at håret ofte blir gråere og tynnere med alderen.

Hvorfor eldes håret?
En årsak til hudens aldring er bl.a. at huden svekkes på grunn av reduksjon i kollagenproduksjonen. De små blodkarene som forsyner huden og håret med blod og næringsstoffer blir mindre effektive og cellene mottar mindre og mindre næring. Hvis det er ubalanse i kroppen vil dette ofte gå ut over det som kroppen vår trenger minst, nemlig håret. Dårlig hårkvalitet kan bl.a skyldes stoffskifteproblemer, slanking eller andre årsaker til redusert og dårlig opptak av næringsstoffer. Den mest vanlige åraken til hårtap og tynnere hår er DHT (DiHydroTestosteron ) som ligger som et belegg i overflaten i hodebunnen. 

Hormonelt hårtap, svakere og tynnere hår
DiHydroTestosteron (DHT) er hovedgrunnen til genetisk hårtap og svakere og tynnere hår.  DHT finnes både hos menn og kvinner og fører til at hårfolliklene ikke er i stand til å produsere hår gjennom en vanlig vekstfase. Hårfolliklene blir ute av stand til å ta til seg næringsstoffer på en normal måte – vekstfasen blir kortere og håret blir tynnere og svakere i struktur.  Det er dette som blir betegnet som hormonelt hårtap.

Kosthold og tynnere hår
Et normalt sunt kosthold vil i de fleste tilfeller gi hårsekkene tilstrekkelig med næringsstoffer, men et sundt kosthold vil ikke ha effekt på DHT i hodebunnen.  
Man kan derfor leve sundt og alikevel oppleve hårtap. For å stoppe og forebygge denne prosessen med tynnere hår, må man enten gjøre noe med DHT eller holde hårsekkene i livet på annen måte. Det finnes en del reseptfrie legemidler som gir økt blodsirkulasjon i hodebunnen, men det er enklere å bruke NISIM sjampoen da den både rengjør håret, hodebunnen og fjerner DHT slik at hårtapet stopper. NISIM er så vidt vi vet det eneste respeptfrie produktet som har dokumentert effekt på å nøytralisere DHT. 

NISIM mot tynnere hår
NISIM shampoo fjerner og nøytraliserer det belegget i hodebunnen som gir hormonelt hårtap, slik som de fleste menn og kvinner opplever.  Sjampoen gir også viktige næringsstoffer til hår og hodebunn. Vår erfaring er at effekten av DHT (hvis håret vaskes hver dag den første uken) vil bli borte på ca. en uke. Det hormonelle hårtapet vil derfor i de aller fleste tilfeller stoppe etter ca. en uke.

NISIM Shampoo og NISIM Extract virker sammen
NISIM extract brukes i tillegg til NISIM sjampoen for gjenvekst av hår, hvor det er mulig. Du kan 'vekke til live' hårfollikler som har vært i hvilefasen i 3-5 år.  Dette tallet varierer fra person til person. Din alder har ingen betydning, det som betyr noe er når du mistet håret sist.  Extractet skal kun brukes til oppnådd resultat og maksimum 18-24 mnd. Da har man vekket til live de hårsekkene som har vært mulig å få tilbake i vekstfasen. Etter dette trenger du kun å bruke NISIM shampoo for å forbygge videre hårtap. 

NISIM stylingprodukter; for hold, styling og pleie
Bruk av riktige stylingprodukter er også viktig for en god hodebunnshygiene. Stylingprodukter kan tette igjen hodebunnen og gi generelle hodebunnsproblemer, tynnere hår og hårtap.  NISIMs styling produkter er trolig det eneste produktet på markedet som både gir hold og styling til håret - samtidig som de tilfører hår og hodebunn viktige næringsstoffer for en sunn og frisk hårvekst.

Vi anbefaler Nisim NewHair Biofactor Shampo mot hårtap og hodebunnsproblemer. 
For normal til tørr -og fet hodebunn.

shampo
NewHair Biofactor Extract for gjenvekst av nytt hår. Stimulerer til gjenvekst av hår som er mistet 3 til 5 år tilbake i tid. 
For normal til tørr -og fet hodebunn. Må brukes sammen med NISIM Shampoo.

NISIM -FAST Shampoo og Conditioner for inntil dobbelt så rask hårvekst.

Nisim NewHiar Biofactor Finishing Rinse Conditioner, Hair Conditioning Masque og Nisim Argan Plus Oil -100% naturlig.
Finishing Rinse Conditoin er en balsam for fett til tørt hår. Nisim Hair Conditioning Masque er en balsam for tørt hår og hårtyper som trenger ekstra pleie og fuktighet.

 

 

Finn din nærmeste forhandler >>

Klikk her for link til mange tilbakemelding og omtaler >>   

NISIM produkter kan kjøpes på apotek og hos frisører

  • Nisim
  • FAST