Hårtap og tynnere hår? ja, vi kan hjelpe!

Den beste nyheten er at Nisim shampoo alene stopper hårtap og forbygger hodebunnsproblemer! Merk at det kliniske studiet ble utført ved bruk av både NISIM Shampoo og NISIM Extract. Vår erfaring er at NISIM sjampoen alene er effektiv mot hårtap og hodebunnsproblemer. For gjenvekst av hår må NISIM Extracten brukes i tillegg til NISIM Shampoo. Vår erfaring er at de aller fleste ser at hårtapet stopper innen en til to ukers bruk. For gjenvekst av hår ser vi best resultater på områder hvor det har vært lite eller ingen hår 3-5 år tilbake i tid. 

Stopp hårtap, få gjenvekst
For gjenvekst av hår må du i tillegg til NISIM shampoo bruke Nisim Extract. Merk at du kun kan få tilbake hår som er mistet inntil 5 år tilbake i tid.  Hvis hårsekkene er døde er det lite å gjøre, men hvis håret er blitt tynnere og det er områder i hodebunnen med 'dun-hår' og diffus hårvekst, vil Nisim Shampoo og Extract kunne gi veldig gode resultater.  Produktene er klinisk dokumentert mot hårtap. Her kan du lese utsagn og omtaler..  

Raskere hårvekst
For å få raskere hårvekst bruker du FAST Shampoo og Conditioner.  Kliniske studier viser at man kan få inntil dobbelt så rask hårvekst med FAST! 

Forskjellen på NISIM og FAST
FAST gjør at eksisterende hårsekker (de som er i vekstfasen) blir mer produktive, mens NISIM virker mot hårtap/hodebunnsproblemer og for gjenvekst av hår.  Begge seriene er utviklet av Nisim International Inc. i Canada.

Hårets aldring
De rundt 100 000 hårfolliklene vi har på hodet produserer ca. 30 meter hår (hvis de fortsatt er i god form). Hvis håret er ca. 10 cm langt mister du ca. 10 meter hår per dag. Med alderen, og for menn spesielt, blir tilveksten mindre enn hårtapet. Håret blir tynnere, du får progressivt høyere panner og viker og større måner på toppen av hodet. Kvinner opplever mer diffust hårtap med synlig tynnere og mer livløst hår.  Felles for begge kjønn er at håret ofte blir gråere og tynnere med alderen.

Hvorfor eldes håret?
En årsak til hudens aldring er bl.a. at huden svekkes på grunn av reduksjon i kollagenproduksjonen. De små blodkarene som forsyner huden og håret med blod og næringsstoffer blir mindre effektive og cellene mottar mindre og mindre næring.  Hvis det er ubalanse i kroppen vil dette ofte gå ut over det som kroppen vår trenger minst, nemlig håret. Dårlig hårkvalitet kan bl.a skyldes stoffskifteproblemer, slanking eller andre årsaker til redusert og dårlig opptak av næringsstoffer til hårsekken.  En vanlig årsak til hårtap og tynnere hår er DHT som ligger som et belegg i overflaten i hodebunnen.. 

Hormonelt hårtap, svakere og tynnere hår
DiHydroTestosteron (DHT) er hovedgrunnen til genetisk hårtap og svakere og tynnere hår.  DHT finnes både hos menn og kvinner og fører til at hårfolliklen ikke er i stand til å produsere hår gjennom en vanlig vekstfase. Hårfolliklen blir ute av stand til å ta til seg næringsstoffer på en normal måte – vekstfasen blir kortere og håret blir typisk tynnere og svakere i struktur.  Det er dette som blir betegnet som hormonelt hårtap.

Kosthold og tynnere hår
Et normalt sunt kosthold vil i de fleste tilfeller gi hårsekken tilstrekkelig med næringsstoffer, men et sundt kosthold vil ikke ha effekt på DHT i hodebunnen.  
Man kan derfor leve sundt og alikevel oppleve hårtap. For å stoppe og forebygge denne prosessen med tynnere hår, må man enten gjøre noe med DHT eller holde hårsekkene i live via økt blodsirkulasjon.  Det finnes en del reseptfrie legemidler som gir økt blodsirkulasjon i hodebunnen men det er enklere å bruke NISIM produktene.  De er de eneste respeptfrie produktene som vi vet om som har klinisk dokumentert effekt. 

NISIM mot tynnere hår
NISIM shampoo fjerner og nøytraliserer det belegget i hodebunnen som gir hormonelt hårtap, slik som de fleste menn og kvinner opplever.  Sjampoen gir også viktige næringsstoffer til hår og hodebunn. Vår erfaring er at effekten av DHT (hvis håret vaskes hver dag den første uken) vil bli borte på ca. en uke. Det hormonelle hårtapet vil derfor i de aller fleste tilfeller stoppe etter ca. en uke.

NISIM Shampoo og extract virker sammen
NISIM extract brukes i tillegg til Nisim shampoen for gjenvekst av hår, hvor det er mulig. Du kan 'vekke til live' hårfollikler som har vært i hvilefasen i 3-5 år.  Dette tallet varierer fra person til person – din alder har ingen betydning, det som betyr noe er når du mistet håret sist.  Extractet skal kun brukes i 12-18 mnd.  Etter dette trenger du kun å bruke NISIM shampoo for å forbygge DHT i hodebunnen slik at du unngår å bli tynnere i håret. 

NISIM stylingprodukter; for hold, styling og pleie

Bruk av riktige stylingprodukter er også viktig for en god hodebunnshygiene. Stylingprodukter kan tette igjen hodebunnen og gi generelle hodebunnsproblemer, tynnere hår og hårtap.  NISIMs styling produkter er trolig det eneste produktet på markedet som både gir hold og styling til håret - samtidig som de tilfører hår og hodebunn viktige næringsstoffer for en sunn og frisk hårvekst.

 

shampo

 

Klikk her for link til 'utsagn og omtaler' om Nisim -

UtsagnUtsagn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nisim banner footer