Fet hodebunn

Fet hodebunn skyldes at talgkjertlene produserer for mye talg. Fet hodebunn kan også være talgflodeksem som ofte kalles seborreisk eksem. Dette arter seg svært individuelt, men det kan ofte vise seg i form av utslett i hodebunnen, også rundt ørene og nesen. For mye talg kan gi irritasjon og kløe. Rent kosmetisk blir det også vanskelig å få håret til å se rent og luftig ut.

Det kan bli verre hvis du bruker feil sjampo,og spesielt hvis du bruker styling produkter som tetter igjen hodebunnen.   

NISIM for fet hodebunn
NISIM har utviklet to produkter som er svært effektive for å stabilisere hodebunnen og samtidig gi pleie til håret slik at det blir lett og luftig.

NISIM Shampoo for normal til fet hodebunn og fett hår blir av mange frisører betegnet som det aller beste mot fet hodebunn og fett hår. NISIM sjampoen tilfører hodebunnen viktige næringsstoffer samtidig som den 'roer ned' talgproduksjonen. Sjampoen kan brukes samtidig til å stoppe og forebygge hårtap.  

NISIM shampoo - normal til fet hodebunn
Husk alltid å sjamponere og skylle to ganger. Masser sjampoen inn i hodebunnen i 15-30 sekunder, og ikke masser for hardt da dette kan øke talgproduksjonen. 

NISIM Oil Free Conditioner
Vår Conditioner tynger ikke og gir deg et fint og luftig hår. Den virker meget bra i kombinasjon med den gullfargete sjampoen. Det er trolig ingen andre produkter på markedet som er så effektive mot fet hodebunn som disse to produktene. Merk at Oil Free Conditioner skummer som en sjampo.
 

Link til utsagn og omtaler.

.

 

Nisim banner footer