Fet hodebunn

Fet hodebunn skyldes at talgkjertlene produserer for mye talg. Fet hodebunn kan også være talgflodeksem som ofte kalles seborreisk eksem. Dette arter seg svært individuelt, men det kan ofte vise seg i form av utslett i hodebunnen, også rundt ørene og nesen. For mye talg kan gi irritasjon og kløe. Rent kosmetisk blir det også vanskelig å få håret til å se rent og luftig ut.

Det kan bli verre hvis du bruker feil sjampo,og spesielt hvis du bruker styling produkter som tetter igjen hodebunnen.   

NISIM Shampoo for normal til fet hodebunn
Produktet er utviklet for å stabilisere hodebunnen og samtidig gi pleie til håret slik at det blir lett og luftig.

Sjampoen nøytraliserer DHT i hodebunnen og tilfører hodebunnen essensielle vitaminer, biotiner og næringsstoffer som er gunstig for en sunn hud og naturlig frisk hårvekst. Sjampoen har en mild, dyptrensende virkning ved at den fjerner svette, olje og urenheteri hodebunnen.

Nå med enda bedre pleie til hår og hodebunn. NISIM Shampoo er nå uten sulfater. Produktene gir nå bedre beskyttelse til farget og behandlet hår. Tilsetning av sulfat gir skum. NISIM har utviklet sulfatfrie sjampoer som skummer like bra.

NISIM shampoo stopper og forebygger hårtap. Sjampoen har en mild, dyptrensende virkning som fjerner svette, olje og urenheter i hodebunnen.Bruk: Sjampoen er så mild at alle kan bruke den. Det er viktig at håret blir vasket hver dag de første åtte dagene, deretter enten hver dag eller som vanlig. Husk alltid å sjamponere to ganger etter hverandre og massér sjampoen godt inn i hodebunnen hver gang. Skyll godt ut etter hver sjamponering.

De fleste ser positive resultater etter kun 5 til 8 gangers bruk! Bruk sjampoen så lenge du ønsker å stoppe og forebygge hårtap.

NISIM Styling
Håret kan lett bli flatt hvis du har tynt nordisk hår samtidig som du har fet hodebunn. Da anbefaler vi bruk av NISIM Styling Spray eller Gel. NISIM Styling gir medium hold for lettstelt frisyre og reparerer skadet hår og slitte ender. Produktet beskytter også mot UV-stråler, motvirker tørt hår og tørr hodebunn og gir flott glans og volum hele dagen. Mild og god duft. Nisim Styling virker umiddelbart og varer hele dagen.

NISIM Styling brukes på håndkletørt eller tørt hår. Hvor sterkt hold du ønsker justerer du med mengden du bruker. Nisim Styling Spray og Gel passer for alle hårtyper.

FAST Shampoo og Conditioner   
Vi har mange tilbakemeldinger at FAST er et meget godt produkt å bruke for de som har fet hodebunn. Håret blir lett og luftig og FAST har en naturlig frisk duft. Produket er uten sulfater og kan fint brukes på kjemisk behandlet hår. Merk at hårveksten kan øke med nesten 100% når du bruker FAST Shampoo og Conditioner

Vi anbefaler Nisim NewHair Biofactor Shampo mot hårtap og hodebunnsproblemer - for normal til fet hodebunn. 

NewHair Biofactor Extract for gjenvekst av nytt hår. Stimulerer til gjenvekst av hår som er mistet 3 til 5 år tilbake i tid. 
For normal til fet hodebunn. Må brukes sammen med NISIM Shampoo.

Nisim NewHiar Biofactor Finishing Rinse Conditioner
Finishing Rinse Conditoin er en balsam for fett til tørt hår. 

 

Finn din nærmeste forhandler >>

Klikk her for link til mange tilbakemelding og omtaler >>   

NISIM produkter kan kjøpes på apotek og hos frisører

  • Nisim
  • FAST