Om Oss

I forkant med produkter mot hårtap  - innovasjon innen hårpleieteknologi siden 1993
NISIM International er en innovatør i hårpleie teknologi. NISIM produktene mot hårtap og for gjenvekst samt FAST produktene for raskere hårvekst representerer et gjennombrudd for svært vanlige hårproblemer hos både kvinner og menn. 

Patentert system
NISIM produkter er utviklet og produsert i Toronto i Canada. NISIM har utviklet et patentert system for å trekke ut aktive ingredienser fra de urtene som brukes i NISIM-serien. Produktene er utviklet som NewHair Biofactors og ble lansert i markedet i 1993. I dag er NISIM en sterk, hårfaglig anerkjent leverandør av produkter mot hårtap og for gjenvekst av hår. Nisim produktene selges idag i mer enn 40 land.

Klinisk dokumentert effekt
Når noe er for godt til å være sant, så er det ofte det. I et marked med mange tvilsomme tilbydere av tomme løfter, er vi derfor stolte av å representere seriøse produkter som gjennom studier, seriøse referanser og fornøyde kunder har bevist sin effekt over tid. NISIMs kliniske studier er etterprøvbare og utført av medisinsk anerkjente miljøer. 

Fornøyde kunder etablerte jungeltelegrafen
Når noen du kjenner og stoler på har prøvd et produkt som virker, da er terskelen lav for at du prøver selv. Når produktet i tillegg er rimelig og tilgjengelig, og det faktisk kan løse et viktig problem for deg, da gjør du nettopp det; du prøver selv. Fornøyde kunder som har opplevd produktenes effekt har alltid vært NISIMs viktigste markedsførere. 

Når et produkt virkelig virker
Vi er i en bransje hvor det eneste beviset som teller er kundens resultat. Få ville trodd oss, om vi lot reklamefilmer og plakater formidle vårt budskap. Derfor er vår policy at det først og fremst er kundene som forteller at våre produkter virker, ikke vi, og ikke en reklamefilm. Fornøyde, faste kunder og brukere har gitt NISIM en troverdighet som ingen reklamekampanje kunne gitt oss. 

Med faglig seriøsitet til Skandinavia
Vi i NISIM Skandinavia er et lite, dedikert selskap som har jobbet med NISIM i det skandinaviske markedet siden 2006. 
For oss som gründere var det NISIMs seriøsitet, gode omdømme og fokus på klinisk dokumentasjon som fikk oss til å tro og satse. Produktenes dokumenterte effekt for mennesker som opplever hårtap har gitt NISIM en sterk markedsposisjon, både internasjonalt og i Skandinavia.  

Selektiv distribusjon og kompetente referanser 
NISIM har forsket på utvikling av produkter mot hårtap og for gjenvekst siden etableringen i 1993. Produktene selges i dag i over 45 land. En rekke anerkjente hudleger anbefaler våre produkter. Kundebevisene er utallige. Bare i Norge er det over 1000 forhandlere av Nisim's unike produkter.  Nisim serien selgers av utvalgte frisørsalonger,  Vitusapotek, Dittapotek, Apotek1, Boots Apotek og Sykehusapotek.  For å gi våre kunder sikkerhet mot piratkopier oppgir vi til en hver tid hvilke autoriserte forhandlere og nettbutikker som selger våre produkter. Se opp for piratkopier. 


Vårt samfunnsansvar - med miljøet og samfunnet som første prioritet.
NISIM's første prioritet er å drive alle ledd i sin virksomhet på en bærekraftig måte med respekt for menneske og miljø.Vår virksomhet påvirker mennesker, samfunn og miljø, og gjennom innovasjon og ansvarlig drift prøver vi å bidra til å løse vår tids samfunns- og miljøutfordringer. 

Et av våre mål er å minimere vårt karbonavtrykk. NISIM arbeider mot det mål å kun bruke gjenvunnet eller gjenvinnbare materialer i alle nye forpakninger og markedsmateriell. Nå er alle forpakninger erstattet med 100% gjenbruksavfall eller produsert av sertifiserte, forvaltede skogsprodukter. Vi anerkjenner vårt ansvar for å redusere forbruk av vann, avfall og energi i vår bedrift og er fokusert på å integrere større miljømessig bærekraft i våre daglige rutiner.

Grønne produkter; alle aktive ingredienser i produktene er urtebaserte.
NISIM har videreutviklet produktene som nå inneholder enda flere skånsomme, hudvennlige ingredienser.

Grønn Energi.
Nisim’s produksjonslokaler og kontor er 100% “Bullfrogpowered” med fornybar energi. Dette betyr at vi kjøper grønn energi for å kompensere strømforbruk innen våre kontorer og produksjonslokaler.

Nisim utfører ingen testing av noen av våre produkter eller ingredienser på dyr.
Alle produkter er testet i laboratorium for å forsikre om at de er trygge for mennesker å bruke.

NISIM streber etter å være en aktiv deltager i sosiale hendelser og i samfunnet.
NISIM har satt et løfte om å hjelpe samfunnet og er en stolt støttespiller for Angel Hair of Kids(organisasjon for kreft rammende barn), National Alopecia Areata Foundation, Look Good Feel Better, Direct Relief International så vel som mange andre veldedige organisasjoner.

NISIM - bra for miljøet og godt for hår og hodebunn.
Når noen du kjenner og stoler på har prøvd et produkt som virker fungerer da er terskelen lav for at du prøver selv. Når produktet i tillegg er rimelig og tilgjengelig og miljøvennlig, og det faktisk kan løse et viktig problem for deg, da gjør du nettopp det; du prøver selv.  
Fornøyde kunder som har opplevd produktenes effekt har alltid vært NISIMs viktigste markedsførere.  Faste kunder og brukere har gitt NISIM en troverdighet som ingen reklamekampanje kunne gitt oss. 

Vi er stolte av å ha deg som kunde og ambassadør for et ‘grønt’ og miljøvennlig produkt som har en fantastisk virkning på hår og hodebunn, og for et selskap som gjør sitt ytterste for å bevare miljøet.   

Dermanor AS
Billingstadsletta 19A
1396 Billingstad

Telefon: +47 66 77 55 55
E-post: kundeservice@dermanor.no
Org nr: 871585342

NISIM produkter kan kjøpes på apotek og hos frisører

  • Nisim
  • FAST