Nisim Scandinavia AS,
Postboks 111, 1325 Lysaker,
Oksenøyveien 80, 1366 Lysaker  Org nr. 997 133 447,  info@nisim.no, telefon: 22238010. info@nisim.no

Priser 
Alle priser er oppgitt i norske kroner inkludert MVA. Det er ingen tollgebyrer og andre overraskelser. Produtkene blir sendt fra vårt lager utenfor Drammen.

Frakt
Det er gratis frakt - uansett hvor mye du bestiller. Produktene blir levert med Helthjem (helthjem.no).  Din bestilling blir primært levert helt hjem til deg, alternativt til et pick-up-point om pakkene er for store i volum eller vekt, eller om adressen er utenfor dekningsområdet til Helthjem.

Leveringstid
Bestillinger blir vanligvis sendt innen 24 timer på hverdager. I noen tilfeller kan det ta opp til 1-3 dager ekstra men i de aller fleste tilfeller blir bestillingene sendt ut samme dag eller neste dag. Vi leverer varer kun til Norge.

Levering til Sverige og Danmark
Våre forhandlere lyko.se, gents.se, gents.dk og made4men.dk leverer til privat kunder i Sverige og Danmark. 

Betaling og sikkerhet
Nisim Scandinavia AS har vært i drift siden 2004.  Vi leverer produkter til Apotek, frisør og hudpleiesalonger samt privat kunder via vår nettside nisim.no   Vi lagrer aldri betalingsinformasjon hos oss, men bruker ledende firmaer som PayPal og Svea og Nets/DIBS til å stå for betalingstransaksjonene. Vi i Nisim har ikke mulighet til å se ditt kortnummer, brukernavn og passord eller andre sensitive opplysninger. Vår nettbutikk er SSL-kryptert for ekstra sikkerhet.

Generelt
Salgsbetingelsene gjelder for salg av varer fra www.nisim.no til forbruker. Kjøper er den person eller selskap som er oppgitt som kjøper i bestillingen. Disse vil sammen med din bestilling og ordrebekreftelse, utgjøre et samlet avtalegrunnlag for kjøpet. Salgsbetingelsene og annen informasjon på www.nisim.no er bare tilgjengelig på norsk. Er du under 18 år kan du bare handle på oppkrav eller betale ved levering. Du kan også få en myndig, for eksempel en foresatt til å gjøre handelen for deg.

Betaling og Sikkerhet – Kjøpsalternativer
Du kan betale med VIPPS, kredittkort, PayPal eller faktura. 

Vipps
Med Vipps som betalingsmetode i handlekurven så får du en betalings forespørsel i Vipps-appen på telefonen din, og vipps så er ordren betalt.

Kreditt Kort  - Mastercard og faktura
Med DIBS Easy Pay gjøres betalingen med ett enkelt klikk ved at kort- og fakturaopplysninger, samt leveringsadresser lagres for en rask checkout.

Faktura – Svea Finans
Ved betaling med faktura samarbeider vi med Svea Finans NUF. For å betale med faktura må du angi ditt personnummer eller organisasjonsnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å betale med faktura er blant annet at du er folkeregisteret i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Samtlige faktura er overdratt til Svea Finans NUF sin eiendom, og befriende betaling skal kun skje til Svea Finans NUF. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager. Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso.

Bestillings- og avtaleprosess
Forbrukerkjøp er blant annet regulert av forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven.  Ved salg til bedrifter gjelder kjøpsloven. Forbrukerkjøpsloven og angrerettloven kommer ikke til anvendelse for bedrift.

Skadet pakke
Hvis du oppdager at pakken er skadet allerede ved avhenting på postkontoret så meld fra om dette, ta gjerne også et bilde av pakken. Hvis skaden åpenbart er en transportskade så fyll ut et skade skjema på postkontoret. Kontakt oss gjerne og vil skal hjelpe deg med å finne en løsning.

Retur av varer
Du har 14 dager ubetinget angrerett – merk at det ikke er på kosmetiske produkter der forseglingen er brutt. "Det er ikke angrerett på forseglede varer som ikke er egnet for retur av helsevern-messige eller hygieniske årsaker og hvor forseglingen er brutt etter levering." (Jf. Angrerettloven § 22).
https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2014-06-20-27

Personopplysninger
Informasjonen vi mottar når du registrer deg vil kun bli benyttet til vare distribusjon og til å sende deg informasjon fra nettbutikken. Vi behandler bare de personopplysninger du oppgir til oss, og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg, og du har på forespørsel rett til å få opplyst hvilke opplysninger vi har registrert om deg, og til å kreve disse opplysningene slettet. Vi vil aldri videreselge mailing-lister eller annen informasjon til tredjeparter.

Vi forbeholder oss retten til å avvise ordre. Alle personlige opplysninger må stemme overens (tlf. nr, navn og adresse) for at ordren skal godkjennes. Bevisste forseelser som falske ordreinnleggelser, forsøk på svindel, dokumentforfalskning eller annen kriminell virksomhet vil politianmeldes.

Garanti
Vi gir garanti på våre produkter. Dersom det unormale hårtapet ikke stopper og/eller hvis hodebunnsproblemene ikke blir bedre, så kan du få pengene tilbake der hvor du har kjøpt produktet. Denne garantien begrenser seg til 1 produkt per varetype per kunde og begrenser seg for inntil 4 måneder fra ordredato. Forhandler vil kun gi refusjon hvis du tar med flasken det gjelder og kvittering til det stedet hvor du har kjøpt produktet.  

De fleste ser gode resultater etter kun bruk av 1 Nisim sjampo på hårtap og hodebunnsproblemer (hvis du har brukt produktet riktig). For å få gjenvekst av hår må du bruke Nisim Extract i tillegg til Nisim sjampo. Etter bruk av 1 Extract som varer i ca 2-4 måneder vil du se om produktet har effekt på gjenvekst av hår eller ikke. Igjen det er svært viktig at produktene brukes på riktig måte.

Nyhetsbrev og kommunikasjon
Vi tilbyr nyhetsbrev på epost og/eller SMS. Innholdet i disse vil ofte være tilpasset deg, med relevant informasjon og tilbud.  Det er frivillig å motta disse nyhetsbrevene, og du må eksplisitt gi ditt samtykke i forbindelse med kampanje, registrering eller på «min side». Alle dine samtykker kan administreres under «mine samtykker» på «min side», du kan også avslutte nyhetsbrevene ved å klikke på linken nederst i nyhetsbrevet eller sende STOPP melding på SMS.

Dersom din handel blir avbrutt, sender vi deg e-poster med en påminnelse om de produktene du la i din handlevogn. Dette gjør vi som en ekstra kundeservice for å gjøre kjøpsopplevelsen hos oss så smidig og enkel som mulig.

Pris og tilgjengelighet på produktene i e-posten er basert på det tidspunktet du la dem i handlevognen. Vi tar forbehold om at prisene kan endres under ulike kampanjer med utløpsdato. Produktene kan også bli utsolgt.

Vi sender også ut bestillings- og sendingsdokumenter, spørreundersøkelser og oppfølgnings e-post relatert til gjennomførte kjøp hos oss.

Varsel om Endringer
Fra tid til annen kan vi trenge å oppdatere denne personvernerklæringen grunnet nye lovkrav eller introduksjonen av ny teknologi. Vi vil i slike tilfeller varsle alle kunder på e-post slik at du kan sette deg inn i endringene og vurdere om du vil fortsette å gi samtykke til vår behandling av dine personopplysninger.

Tusen takk for at du handler hos oss!