Hodebunnsproblemer

Sunn hodebunn for sunt hår
NISIM produktene er utviklet for å gi pleie og næringsstoffer for en sunn, naturlig og frisk hodebunn. En sunn hodebunn er viktig for et sunt hår. De fleste har opplevd en eller annen form for hodebunnsproblem som flass, fet eller tørr hodebunn, eksem, kviser, kløe, seborre eller psoriasis. En hodebunn som er i ubalanse kan ha en direkte effekt på kvaliteten på håret.

Hodebunnen er som ansiktshuden
Man ville neppe brukt voks, skum, parfymerte kremer med silikoner i ansiktet. Det er lett å glemme at huden i hodebunnen er lik huden i ansiktet. Hodebunnen trenger vel så mye pleie som huden i ansiktet - likevel blir den oversett og utsatt for denne type produkter da de også ofte kommer i kontakt med hodebunnen selv om de kun er ment for håret. Ikke rart det blir hodebunns problemer, tynnere hår og hårtap. 

Feil produkter kan være skadelig for hodebunnen
Apotekenes kremer er ofte hvite og nesten uten lukt. Grunnen er at de fleste fargestoffer og parfymering ikke er bra for huden og hodebunnen. Dette gjelder også mange typer voks og silikoner. Tyngdekraften og varmen fra hodet kan føre til at stylingproduktene etter hvert kommer i kontakt med hodebunnen. Dette kan igjen føre til at huden delvis tettes igjen som igjen kan føre til at huden øker produksjonen av svette. I svetten er det et enzym (5-alfareductace) som kan reagerere med testosteronet som igjen kan føre til oppbygging av DHT.  Resultatet kan bli  tynnere hår og hårtap.  Dette i tilegg til potensielle hodebunnsproblemer som et resultat av de mange lite hudvennlige ingrediensene som finnes i hår og- stylingprodukter. 

NISIM Styling Spray og Gel – styling med hold og pleie til hår og hodebunn
Hodebunnshygiene er svært viktig og bruk av riktige hår- og stylingprodukter er enda viktigere hvis du vil unngå hodebunnsproblemer, tynnere hår og hårtap. Alle aktive ingredienser i NISIM-serien er urtebasert. Produktene inneholder ingen ingredienser som kan skade hodebunnen, men tilfører i stedet hodebunnen mange næringsstoffer som er viktig for en naturlig og frisk hårvekst.

Nisim stopper hårtap
”Vi har jobbet med Nisim i mange år og vi kan bekrefte at NISIM shampoen stopper hårtap og er meget effektiv mot hodebunnsproblemer. Shampoen er så mild at hele familien kan bruke NISIM – produktet fjerner DHT og gir hårsekkene det de trenger av næring for en sunn og frisk hårvekst.  Mange av våre kunder, både menn og kvinner bruker også NISIM som en forebyggende sjampo”  
Erik Tverran – Scirocco Frisør, Skøyen, Oslo.

Hva skulle vi gjort uten?
”Vi har hatt NISIM produktene siden høsten 2004, og har dem fortsatt - hva skulle vi gjort uten? Håper andre salonger får øynene opp for dette fantastiske hjelpemiddelet.”
Åse Hellesylt, Peludo Frisør, Oslo

Vi anbefaler Nisim NewHair Biofactor Shampo mot hårtap og hodebunnsproblemer. 

For normal til tørt hår og for normalt til fett hår.

shampo
NewHair Biofactor Extract for gjenvekst av nytt hår. Stimulerer til gjenvekst av hår som er mistet 3 til 5 år tilbake i tid. 
For normal til tørr -og fet hodebunn. Må brukes sammen med NISIM Shampoo.

NISIM -FAST Shampoo og Conditioner for inntil dobbelt så rask hårvekst.

Nisim NewHiar Biofactor Finishing Rinse Conditioner, Hair Conditioning Masque.
Finishing Rinse Conditoin er en balsam for fett til tørt hår. Nisim Hair Conditioning Masque er en balsam for tørt hår og hårtyper som trenger ekstra pleie og fuktighet. 

Finn din nærmeste forhandler >>

Klikk her for link til mange tilbakemelding og omtaler >>   

 

 

Artikkel fra Bladet Psoriatikeren - NISIM og Psoriasis

Jeg er en av de ca 120 000 nordmenn i Norge som lider av sykdommen psoriasis. Som primus motor i Psoriasis Foreningen i Oppland har jeg bidratt i arbeidet med å hjelpe personer i nærområde med opplysning og veiledning rundt de mange vanskelige problemene med psoriasis. Det er kanskje ikke like mange produkter mot psoriasis som det er nordmenn plaget av sykdommen, men det er mange, og de aller fleste produktene har svært ambisiøse påstander og liten effekt. Ingen kremer eller preparater har hjulpet på min hodebunn, tross mine 25 år i foreningen i aktiv søken etter noe som virker. Det er rart at vitenskapen ikke har klart å finne en ordentlig løsning på dette svært vanskelige problemet som så mange sliter med.Artikkel fra Bladet Psoriatikeren - NISIM og Psoriasis

I oktober i fjor fikk jeg en urte sjampo og ekstrakt av min datter som er frisør i Gjøvik. Hun hadde fått noen prøver som også hun var svært skeptisk til, men som iflg. selgeren skulle være effektiv mot psoriasis og eksem i hodebunnen, samt stoppe hårtap og gi gjenvekst av hår. Som erfaren ’prøvekanin’ tenkte jeg at dette var interessant, men nok sikkert kun en variasjon av de mange produktene jeg har prøvd tideligere. Der tok jeg ganske feil.

Jeg har nå brukt sjampoen og ekstrakten i ca 5 måneder og det er faktisk ikke tegn til psoriasis igjen i hodebunnen. Jeg har i tillegg fått tilbake betydelige mengder med hår der hvor det ikke var hår før. Psoriasisen ble borte etter 4-5 uker og etter 6 uker begynte håret å vokse ut – ganske utrolig da jeg har hatt psoriasis i hodebunnen i 40 år og har heller ikke hatt hår på toppen av hodet de siste 10 årene.

Disse erfaringene er ikke unike for meg da jeg har hørt og sett at NISIM produktene også har vært svært effektive for andre. Produktene virker kanskje ikke like godt på alle, men for meg ble problemene borte rett etter at jeg begynte å bruke disse to produktene – nå håper jeg bare at de vil fortsette å virke. Etter 40 år, og nå med en hodebunn uten tegn til psoriasis, og med nytt hår, er nesten litt for godt til å være sant.

Iflg. produsenten NISIM Scandinavia, som representerer NISIM International i Canada, er NISIM primært brukt for å rense opp i hodebunnen slik at de forhindrer hårtap. De hevder at kombinasjonen av urter gjør at de tilfører hodebunnen aminosyrer, urter og næringsstoffer slik at forholdene i hodebunnen blir normalisert på en svært skånsom måte. Videre hevder deres salgssjef Tina Merethe Holm at NISIM kun er en helt vanlig urte sjampo og ekstrakt, men som også kan være svært effektiv for mange som lider av psoriasis og andre urenheter i hodebunnen.

Da jeg spurte henne hvorfor dette ikke er mer kjent sa hun ’skepsisen som du viste er kanskje et godt eksempel, hvis vi hadde annonsert at en vanlig sjampo kunne være effektiv mot hodebunnsproblemer og hårtap så hadde ingen trodd på det. Vi er også et lite selskap og det er kanskje bedre at dette blir kjent gjennom jungeltelegrafen enn gjennom store ord i en reklame.’

Med mine 25 år i foreningen er vi generelt svært forsiktige med å gi noen som helst anbefaling. Vi prøver hele tiden ut nye ting som kan være til fordel for de mange tusen som sliter med psoriasis. Til nå har det vært mange produkter på markedet, men lite som virkelig har god effekt mot psoriasis. Min siste erfaring gjør kanskje at dette må revurderes. Kanskje vitenskapen allikevel har tatt et skritt i den riktige retning.’

Svein Jemtland
 

Relaterte produkter

 • NISIM Shampoo stopper og forebygger hårtap - også hormonelt/genetisk hårtap. Se klinisk dokumententasjon. NISIM Shampoo gir viktig pleie til hodebunnen og er meget effektiv mot hodebunnsproblemer.

  Uten MI, Parabener og Sulfater. 

  Laster
 • NISIM Shampoo stopper og forebygger hårtap - også hormonelt/genetisk hårtap. Se klinisk dokumententasjon. NISIM Shampoo gir viktig pleie til hodebunnen og er meget effektiv mot hodebunnsproblemer.

  Uten MI, Parabener og Sulfater.

   


   

  Laster

NISIM produkter kan kjøpes på apotek og hos frisører

 • Nisim
 • FAST