Svakt, tynt og fint hår

Nordiske hårtyper er ofte tynne og fine. Håret kan fort virke flatt, tynt og livløst, spesielt hvis håret er fett eller tynget av tung balsam eller styling produkter.

Denne hårtypen er vanlig hos norske kvinner og menn. De fine hårstråene klapper sammen selv om man bruker lette balsamer. Løsningen mange tyr til er sterke styling produkter som voks, hårspray og skum. Dette er produkter som kan gi styrke til det tynne håret men ofte ikke like bra for hodebunnen. De kan tette igjen hodebunnen som igjen kan føre til hodebunnsproblemer, hårtap og tynnere hår. Mange bruker da enda mer styling som kan forverre problemet. NISIM har en løsning for å komme ut av denne 'onde sirkelen'.

Bruk først en NISIM Shampoo som gir næring til hodebunnen slik at hårsekkene kan produsere sunt og friskt hår. Her kan man enten velge NISIM Shampoo som også er meget effektiv mot hårtap og hodebunnsproblemer eller FAST Shampoo og Conditioner som også kan gi tykkere hår og langt raskere hårvekst. Bruk av NISIM og FAST gir sterkere og sunner hår (se tilbakemeldinger fra kunder).  Produktene er så lette at de heller ikke tynger håret.

Hvis man ønsker at hvert enkelt hårstrå skal bli sterkere så er NISIM Styling Gel eller Spray et produkt du absolutt bør bruke.
Nisim Styling er et alt i ett produkt som gir fuktighet, næring til hår og hodebunn samtidig som de gir hold og volum til håret. Produktet trenger inn i håret slik at det blir sterkere. Et norisk tynt fint hår blir nå sterkere samtidig som hodebunnen blir tilført viktig næring og pleie. Produktene kan brukes i vått eller tørt hår.  De har også et UV filter som beskytter håret mot bleking fra solen.  

 

Vi anbefaler Nisim NewHair Biofactor Shampo mot hårtap og hodebunnsproblemer. 
For normal til tørr -og fet hodebunn.

shampo
NewHair Biofactor Extract for gjenvekst av nytt hår. Stimulerer til gjenvekst av hår som er mistet 3 til 5 år tilbake i tid. 
For normal til tørr -og fet hodebunn. Må brukes sammen med NISIM Shampoo.

NISIM -FAST Shampoo og Conditioner for inntil dobbelt så rask hårvekst.

Nisim NewHiar Biofactor Finishing Rinse Conditioner, Hair Conditioning Masque.
Finishing Rinse Conditoin er en balsam for fett til tørt hår. Nisim Hair Conditioning Masque er en balsam for tørt hår og hårtyper som trenger ekstra pleie og fuktighet.

Finn din nærmeste forhandler >>

Klikk her for link til mange tilbakemelding og omtaler >>   

NISIM produkter kan kjøpes på apotek og hos frisører

  • Nisim
  • FAST