Raskere hårvekst – er det mulig ?

Både kvinner og menn klager over at håret ikke vokser hurtig nok. Mange blir skuffet og angrer ny frisyre, så må de vente måneder på at håret skal vokse ut igjen. Noen føler knapt de kan stusse tuppene fordi hele tilveksten forsvinner igjen. Det er ikke lett å spare til langt hår! Det er forskjell på hår, og det er forskjell på hårvekst. Mange føler at det ikke vokser i det hele tatt. 

FAST; den Korteste veien til langt hår
FAST (Fortified Amino Scalp Therapy) er en mønsterbeskyttet blanding av vitaminer og viktige aminosyrer som danner basis for rask og sunn hårvekst.
Den spesielle blandingen av urtebaserte ingredienser samt NISIM's unike produksjonsmetode, muliggjør optimal infiltrering av essensielle vitaminer og aminosyrer for ekstra hurtig vekst. Ved regulær bruk tilføres håret alt som skal til for å stimulere og vedlikeholde rask hårvekst. De fleste merker raskere hårvekst allerede i løpet av 3-4 uker. 45% raskere hårvekst er ikke uvanlig, og det beste resultatet påvist i en klinisk studie var nesten dobbel så rask hårvekst !

Hvor kjøper du FAST?
FAST selges av flere hundre frisørsalonger i Norge, Vitusapotek, Ditt Apotek og enkelte Sykehusapotek inkludert Sykehusapoteket på RadiumHospitalet. Pasientene på Radiumhospitalet bruker ofte FAST etter cellegiftkurer for å få håret raskere tilbake.

Hvordan bruke FAST Shampo og Conditoiner
FAST shampoo og conditioner tilfører aminosyrer til hodebunnen. Det fører til at hårsekkene går inn i en mer produktiv vekstfase.  Det er viktig å vaske håret 2 ganger etter hverandre. Skyll godt ut mellom hver sjamponering. Bruk deretter FAST conditioner. Bruk dobbelt så stor mengde FAST Conditioner som FAST shampo (FAST flaskene skal bli tomme samtidig).

Gi FAST conditioner litt virketid, gjerne 1-2 minutter og litt ekstra virketid hvis håret er tørt og kjemisk behandlet. Et lite triks er å bruke en kamm eller en børste for å gre FAST conditioer godt inn i håret før den skylles ut. Vått hår er sårbart og lettere å skade, vær forsiktig. Og husk at du skåner håret best ved å gre lengdene nederst først.

Må jeg bruke både FAST Shampoo og Conditioner ?
Ja, for best resultat må du bruke begge produktene.

Er FAST farlig å bruke ?
Nei, FAST er en helt 'vanlig' sjampo og conditioner. Den eneste forskjellen mellom FAST og andre hårprodukter er at FAST gir de næringsstoffene hodebunnen trenger for mer produktiv hårvekst.

Vil FAST ha effekt hvis jeg har sakte hårvekst som et resultat av å ha vært på cellegift kur?
Ja, vi har mange kunder som bruker FAST etter cellegiftkurer, med meget gode resultater.

Kan FAST brukes på kjemisk behandlet og farget hår ?
FAST er utviklet også for de med kjemisk behandlet hår. Nå, med enda bedre pleie til hår og hodebunn. FAST er nå uten sulfater. Produktene gir dermed bedre
beskyttelse til farget og behandlet hår. Tilsetning av sulfat gir skum. NISIM har utviklet sulfatfrie sjampoer som skummer like bra.

Kan jeg miste mer hår når jeg bruker FAST?
Nei, FAST virker som en helt vanlig sjampo og conditioner, men tilfører i tillegg mye næring til hodebunnen. Hvis håret er kjemisk behandlet er det viktig at du gir FAST conditioner litt virketid. Et svært tørt og kjemisk behandlet hår kan lett knekke, noe som kan oppleves som hårtap. Løsningen er å gi FAST virketid og bruk gjerne en kam eller børste for å gre FAST conditioner forsiktig og godt inn i håret.

Hvor fort ser jeg resultater?
De aller fleste ser resultater etter 3-5 uker.  Det er meget viktig at FAST brukes riktig for best resultat. Ganske enkelt - FAST Shampoo masseres godt inn i hodebunnen. Skyll godt ut og gjenta prosessen. FAST Conditioner masseres deretter inn i hår og hodebunn. Bruk gjerne en kam eller børste i dusjen for å gre conditioneren godt inn i håret. La den virke i 1-2 minutter og skyll ut i varmt vann.

Næring for raskere vekst
Selv om daglig eller regelmessig bruk anbefales for best resultat, vil raskere hårvekst også oppnås ved mindre hyppig bruk. Du vil kun oppnå raskere hårvekst så lenge du bruker FAST Shampoo og Conditioner. 

  

 

Nisim banner footer