Hodebunnsvennlig styling med UV beskyttelse

Hodebunnsvennlig styling med UV beskyttelse
Produktene kan brukes av hele familien for hold og styling til håret, samt pleie og beskyttelse av hår og hodebunn. Dette er produktet for deg hvis du har en tynn og fin hårtype, eller hvis håret fort kan virke, tørt, flatt og livløst.

De fleste har opplevd en eller annen form for hodebunnsproblem som flass, fet eller tørr hodebunn, eksem, kviser, kløe m.m. Dette kan skyldes bruk av feil sjampo, men også feil stylingprodukt. Det er lett å glemme at huden i hodebunnen er lik huden i ansiktet. Hodebunnen trenger vel så mye pleie som huden i ansiktet. Ofte blir den i stedet utsatt sterke produkter som irriterer og forsterker problemene.

Nisim Styling er et annerledes produkt da det både gir styling, hold og pleie til håret - samtidig som produktet også aktivt pleier hodebunnen, i tillegg har produktene har UV beskyttelse. 

Nisim Styling har kun urtebaserte aktive ingredienser. Nisim Styling har følgende egenskaper på håret: 

 
Nisim Hodebunnvennlig Styling Spray med UV filter
 
  • Gir medium men fleksibel ’hold’ til håret– (bruk av større mengde gir mer hold) 
  • Tilfører fuktighet og næringsstoffer
  • Øker glansen i håret
  • Beskytter mot UV stråler 
  • Reparerer ødelagt hår og splittete ender


Nisim Styling har følgende egenskaper på hodebunnen:

I motsetning til mange styling produkter på markedet så er Nisim Styling også bra for hodebunnen. Nisim Styling inneholder ingredienser som aminosyrer, biotiner, proteiner, urte-ekstrakter som er viktig for at hårfolliklene kan produsere et sterkt og sundt hår. I tillegg motvirker også Nisim Styling tørr og irritert hodebunn da den effektivt tilfører næringsstoffer og fuktighet til hodebunnen.

Nisim Styling brukes på håndkletørt eller tørt hår. Hvor sterkt hold du ønsker justerer du med mengden du bruker. Produktet passer for alle hårtyper.
Tilbakemeldinger fra våre kunder er særdeles gode.  Nisim styling føles ren, har en naturlig god styling effekt og en mild og god duft

NISIM produkter kan kjøpes på apotek og hos frisører

  • Nisim
  • FAST