Inngrodde hår

Inngrodde hårInngrodde hår
For både menn og kvinner er inngrodde hår et vanlig problem som oppstår etter voksing og barbering. Inngrodde hår viser seg i form av en rød irritasjon i huden. For mange kan dette være et stort problem. Det kan utvikle seg til en større kviselignende betennelse i huden hvis du ikke gjør noe med det, eller hvis du prøver å reparere tilstanden selv på feil måte.

Hva er årsaken til inngrodde hår?
Inngrodde hår oppstår fordi håret vokser tilbake og ned i huden. Hår produseres i hårfollikelen, men når håret kommer til overflaten av huden begynner håret å vokse feil vei og ned i huden igjen.

Kalo Ingrown Hair Treatment mot inngrodde hår
NISIMs Kalo Ingrown Hair Treatment er svært effektiv mot inngrodde hår. Det virker på to måter; det virker mildt eksfolierende og gjør huden mykere samtidig som det virker desinfiserende. Bruk av Kalo Ingrown Hair Treatment gjør det lettere for håret å penetrere huden og ut i den retningen den skal vokse. Hvis det allerede har oppstått en betennelse eller irritasjon, vil Kalo Ingrow Hair Treatment raskt redusere denne rødheten.

Bikiniområdet er ekstra utsatt
I bikiniområdet er huden tynn og lett utsatt for ingrodde hår etter voksing og barbering. Du kan bruke Kalo Ingrown Hair Treatment både for å forebygge og unngå inngrodde hår. 

Bruk av Kalo Ingrown Hair Treatment
Det er viktig å barbere med hårene og gjerne bruke en høvel som ikke barberer helt i hudens overflate.  Huden bør også ”rubbes”, gjerne med eklut eller svamp for å fjerne døde hudceller som kan tette igjen for det nye håret som er på vei ut. Spray et lag på huden etter barbering eller voksing. Du kan gjerne bruke Kalo Ingrown Hair Treatment et par ganger om dagen etter behov.   

.
 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

NISIM produkter kan kjøpes på apotek og hos frisører

  • Nisim
  • FAST