Hårtap hos menn

Blir du tynnere i håret?  Det kan være flere årsaker til problemet, og løsningen kan være lettere enn du tror.

Hårtap hos menn
Det starter som regel i det små, litt for mange hår i dusjen eller for mange hår i børsten - begynner jeg å miste håret? Blir du seende ut som din eldre bror eller far på håret? For noen kan dette være en skremmende tanke. Det tar som regel 15-25 år før det meste av håret på toppen av hodet er borte når du først har lagt merke til at håret blir tynnere. Dette betyr dessverre ikke at du har like lang tid på deg til å løse problemet. Venter du for lenge vil det være for sent. Enkelte løser utfordringen ved å barbere bort hele problemet. Hvorfor gjøre det når det finnes en veldig enkel og billig løsning, hvor du kan beholde det håret du har og kanskje få tilbake håret som er mistet 3 til 5 år tilbake i tid?

Derfor mister du håret
Dersom årsaken til hårtapet er genetisk eller hormonelt, må Dihydrotestosteron (DHT) fjernes fra hodebunnen for å stoppe prosessen med tynnere hår. DHT er hovedgrunnen til genetisk hårtap, svakere og tynnere hår, og at hårfolliklene ikke er i stand til å produsere hår gjennom en vanlig vekstfase. Hårfolliklene blir ganske enkelt ute av stand til å ta til seg næringsstoffer på en normal måte – vekstfasen blir kortere, og håret blir tynnere og svakere i struktur. Det er dette som blir betegnet som hormonelt hårtap. Mange kvinner opplever også denne type hårtap spesielt etter graviditet og etter overgangsalder.

 

Løsningen er NISIM 
Løsningen på hårtap er nesten for god og enkel til å være sann: Vask håret med NISIM Shampoo, gjerne hver dag hvis du har mulighet til det. NISIM nøytraliserer og forminsker nivået av DHT i hodebunnen. Det gjør at hårtapet stopper og at hårsekkene igjen kan produsere hår gjennom en normal vekstfase. De fleste opplever at hårtapet stopper innen 1 til 2 uker hvis man vasker håret hver dag den første uken. NISIM Shampoo reduserer nivået av DHT i hodebunnen slik at du  kan beholde det håret du har.  Husk alltid og sjamponer 2 ganger etter hverandre og skyll godt ut etter hver sjamponering. For gjenvekst av hår må NISIM Extract brukes sammen med NISIM Shampoo. Extracten stimulerer til gjenvekst av nytt hår. Den kan kun reversere hår som er mistet 3 til 5 år tilbake i tid. 

Husk å ta vare på håret!
Merk at det også er andre faktorer som kan forsterke effekten med DHT i hodebunnen. Spesielt svette, er noe du bør være på vakt mot. I svette er det et enzym (5-alfareductase) som kan reagere med testosteronet, som igjen kan føre til oppbygging av DHT. Menn har høyere konsentrasjoner av svettekjertler i tinningene og på toppen av hodet - det er derfor menn mister håret der først.

Vask derfor håret ofte, gjerne hver dag, med NISIM Shampoo hvis du går med hodeplagg eller trener mye. Merk også at for mye styling i håret kan tette igjen hodebunnen og føre til hårtap og hodebunnsproblemer. Vær derfor forsiktig med bruk av for mye hårprodukter som voks og skum. Bruk disse produktene i riktig mengde kun i håret og ikke i hodebunnen.

En frisk og ren hodebunn, uten DHT, er starten på et friskt og sunt hår.  Hvis du må bruke et styling produkt ofte bør du bruke Nisim Styling.  De gir fuktighet, hold og volum til håret samtidig som de tilfører hodebunnen viktige næringsstoffer.  NISIM Styling inneholder også et UV filter. 

Livsstil og ernæring
Det er også andre livsstilsfaktorer du må være oppmerksom på. Nikotin i blodet fører til mindre blodtilførsel og mindre næring til huden og hårsekkene. Dette kan føre til tynnere hår og hårtap, samt at håret raskere blir grått. Stress og dårlig ernæring kan også føre til hårtap, men husk at kosttilskudd vil ha liten eller ingen effekt på hårtap hvis du har et normalt og riktig kosthold. Det samme gjelder for hormonelt hårtap. Det mest effektive er å reduseres nivåene av DHT i hodebunnen og der er NISIM sjampo det enkleste, billigste og mest effektive alternativet.
 

Vi anbefaler Nisim NewHair Biofactor Shampo mot hårtap og hodebunnsproblemer. 
For normal til tørr -og fet hodebunn.

shampo
NewHair Biofactor Extract for gjenvekst av nytt hår. Stimulerer til gjenvekst av hår som er mistet 3 til 5 år tilbake i tid. 
For normal til tørr -og fet hodebunn. Må brukes sammen med NISIM Shampoo.

 

Nisim NewHiar Biofactor Finishing Rinse Conditioner, Hair Conditioning Masque.
Finishing Rinse Conditoin er en balsam for fett til tørt hår. Nisim Hair Conditioning Masque er en balsam for tørt hår og hårtyper som trenger ekstra pleie og fuktighet.

Finn din nærmeste forhandler >>

Klikk her for link til mange tilbakemelding og omtaler >>   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

NISIM produkter kan kjøpes på apotek og hos frisører

  • Nisim
  • FAST